Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

APERITO CAFE BAR


Διαχρονικό, ρομαντικό, απλό, αισθησιακό, φιλικό και απέριττο.
Ένας χώρος επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, μέσα σε ενα περιβάλλον που κουβαλάει μνήμες παλαιών εποχών με άποψη, αξίες και ιδανικά. Το Aperito προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κοινό της πόλης από το 1987 ως bar-cafe-restaurant μέσα στο μοναδικής νεοκλασικής ομορφιάς κτίριο. αλλά και το τελευταίο εναπομείναντα κήπο στη Καλαμαριά.
Το Aperito στεγάζετε στο παλαιό αρχοντικό στην παραλία της Καλαμαριάς, κτισμένο στις αρχές του εικοστού αιώνα με το μεράκι αξιόλογων αρχιτεκτόνων από την Αύστρια και Ρωσία.
Σήμερα συνεχίζει να προσφέρει την γαλήνη και την ομορφιά που εισέπραταν οι ιδιοκτήτες του, σε όλους τους ''επιλεκτικούς'' της πόλης μας και όχι μονον, για 23 χρόνια. Το Aperito είναι σε τρία επίπεδα, με μοναδικό καταπράσινο κήπο και την ομορφότερη ταράτσα στην Θεσσαλονίκη όπου μπορείς να απολαύσεις το φεγγάρι και την θάλασσα.
Η ''gourmet μεσογειακή'' κουζίνα στο Aperito είναι και θερμιδικά προσεγμένη και σας δινει την δυνατότητα να απολαύσετε μοναδικές γεύσεις. Θα βρείτε σαλάτες με μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς

           APERITO CAFE BAR Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ 95 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΗΛ:2310442085-2310450970

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου